• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Assistent-bondscoach Henry interviewt Lukaku: "Kritiek? Ben nog niet het eindproduct"

  Thierry Henry mocht Romelu Lukaku interviewen voor Sky Sports.

  Romelu Lukaku is na een stormachtige start wat stilgevallen bij Manchester United. In een interview dat Thierry Henry, nota bene de assistent van Roberto Martinez bij de Rode Duivels, afnam voor Sky Sports antwoordt Lukaku op de kritiek.

  Een deel van de fans van Manchester United is ongelukkig met Romelu Lukaku nu hij de weg naar het doel niet meer vindt. "Veel mensen beoordelen mij alsof ik al het eindproduct ben. Maar ik ben nog maar 24 jaar."

  "Ik heb liever een jaar waarin ik stap voor stap beter word, dan dat ik meteen doorschiet naar de top maar daarna wel snel weer bergaf ga."

  "Ik weet dat ik veel talent heb. Ik kan heel wat dingen, zoals scoren met links, rechts of mijn hoofd. Maar ik wil ook kansen creëren. Ik wil meer assists geven. Ik wil zeker zijn dat het team op mij kan rekenen als het moeilijk gaat."

  "Ik wil vooral een winnaar zijn. Ik ben nu op de perfecte plaats en heb de perfecte leeftijd om mijn carrière naar een hoger niveau te tillen."

  Bekijk een stuk uit het interview van Henry met Lukaku door op deze link te klikken.