Ga naar de inhoud

meest recent

      Mourinho gaat nog een stapje verder: "Lukaku is onaantastbaar"

       ma 30 oktober 2017 17:14
      Romelu Lukaku is de jongste weken niet meer zo trefzeker bij United.
      De doelpuntenproductie van Romelu Lukaku sputtert de jongste matchen bij Manchester United. De fans van de Engelse club zijn kritisch voor de Rode Duivel, maar United-coach José Mourinho verdedigde zijn spits nog eens met een vurig betoog. "Hij is fantastisch."

      Romelu Lukaku (24) begon wervelend aan zijn tijdperk bij Manchester United met 10 goals in 11 wedstrijden. Maar in de jongste 5 matchen stond Lukaku niet aan het kanon.

      "De fans mogen hun mening geven", zegt José Mourinho over de kritische United-supporters. "Maar ik moet de spelers beschermen als ik vind dat ze dat verdienen."

      "Ik denk dat Romelu een van de spelers moet zijn die onaantastbaar zijn. Hij is onaantastbaar in mijn ploeg en moet dat ook zijn bij de steun en het respect van de supporters."

      "Romelu speelt geweldig voor ons. Hij is fantastisch. En de rol van een centrale spits gaat niet enkel over doelpunten. Vraag dat maar aan Alderweireld, Vertonghen en Dier." United klopte zaterdag Tottenham met 1-0 na een assist van Lukaku.