• home
 • video
 • pas verschenen

  Custovic blijft tot eind volgend seizoen T1 van KV Oostende

  Custovic mag zich bewijzen als hoofdtrainer.

  Met een simpel tweetje heeft Marc Coucke het nieuws de wereld ingestuurd dat KVO niet naar een nieuwe hoofdtrainer zoekt. Adnan Custovic krijgt immers zijn vertrouwen.

  Half september nam KVO afscheid van Yves Vanderhaeghe. De kustploeg bevond zich met 1 op 21 in de kelder van het klassement en zag geen andere oplossing dan zijn trainer op de keien te zetten.

  Adnan Custovic, de rechterhand van Vanderhaeghe, kreeg de opdracht om de leiding tijdelijk over te nemen. Custovic, een voormalige aanvaller van Beerschot, Moeskroen en AA Gent, mocht zijn eigen accenten leggen.

  Na de interlands van de Rode Duivels tegen Bosnië en Cyprus zou de clubleiding een eerste evaluatie maken met Custovic. Topman Marc Coucke wilde dat Custovic vooral het vuur in de ploeg kreeg.

  Zondag legde Oostende alvast competitieleider Club Brugge het vuur aan de schenen (2-3). Enkele dagen later komt Coucke met het nieuws naar buiten dat Custovic het vertrouwen krijgt. Zo mag de Bosniër de ploeg tot eind volgend seizoen onder zijn hoede nemen.

  Tweets: