• home
 • video
 • pas verschenen

  Napoli-preses: "Ik wil dat sleutelspelers rusten tegen Manchester City"

  Krijgen Mertens en co rust?

  Manchester City ontvangt morgen Napoli in de Champions League. Beide ploegen spelen misschien wel het mooiste voetbal in Europa, maar komt er morgen een Italiaans B-elftal aan de aftrap?

  "Match tegen Inter is net zo belangrijk"

  Aurelio De Laurentiis, de flamboyante voorzitter van Napoli, pakt geregeld uit met een pittige uitspraak. Vandaag was dat in La Gazzetta dello Sport niet anders.

  "Ik denk dat de spelers die al veel minuten in hun benen hebben, even mogen rusten", is het standpunt van de Napoli-voorzitter.

  "Zaterdag ontvangen we Inter en die wedstrijd is net zo belangrijk voor ons." Napoli heeft in de Serie A 24 op 24, Inter is tweede met 22 op 24.

  "In de Champions League moeten we bezig zijn met de kwalificatie voor de 1/8e finales. We moeten niet bezig zijn met het winnen van alle matchen." City heeft 6 op 6, Napoli 3 op 6.

  Guardiola countert: "Geloven jullie dat?"

  Op zijn persbabbel werd Pep Guardiola vandaag geconfronteerd met de stelling van De Laurentiis. "Geloven jullie dat? Ik absoluut niet. Ik kan jullie nu al zeggen wat de basisploeg zal zijn", vertelde de City-coach aan de journalisten.