• home
 • video
 • pas verschenen

  Musonda: "Voel me gezegend bij een van de grootste clubs ter wereld"

  Charly Musonda senior (l) en Charly Musonda junior (r).

  Vorige week uitte Charly Musonda nog zijn onvrede over zijn situatie bij Chelsea. Nu klinkt de Belgische belofte heel wat positiever op zijn Instagram-account. "Hartelijk dank Chelsea voor de onafgebroken steun", postte hij gisteren op zijn 21e verjaardag.

  Begin vorige week was Charly Musonda junior bijzonder scherp voor Chelsea. "Ik werk harder dan ooit. En wat krijg je ervoor terug? Helemaal niets", schreef hij onder een zwart beeld op zijn Instagram.

  Gisteren postte Musonda een heel andere boodschap op het sociale medium. "Al 6 jaar hier", geeft hij mee op zijn 21e verjaardag. "Ik voel me gezegend bij een van de grootste clubs ter wereld op zo'n jonge leeftijd. Hartelijk dank, Chelsea en de fans, voor de onafgebroken steun. Laat ons blijven gaan!"

  Een cola met papa

  Gisteren klonk Musonda op zijn 21e verjaardag met zijn papa. Musonda senior dronk een glas bier, Musonda junior een cola.

  Net niet gescoord

  Zaterdag mocht Musonda in de 65e minuut invallen in de competitiematch tegen staartploeg Crystal Palace (1-2). Hij kreeg een kans om gelijk te maken voor Chelsea, maar hij schoot over.