• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Jordan Lukaku valt geblesseerd uit, Kabasele is zijn vervanger

  Romelu Lukaku moet het stellen zonder zijn broer aan zijn zijde.

  De Rode Duivels kunnen geen beroep doen op Jordan Lukaku in de wedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina en Cyprus. De verdediger liep gisteren een hamstringblessure op tijdens de training. Christian Kabasele wordt opgetrommeld als zijn vervanger. Woensdag trainden broer Romelu en Fellaini nog steeds niet mee. De kans is klein dat Romelu zaterdag Bosnië haalt, laat Martinez weten.

  Romelu Lukaku bleef gisteren tijdens de training binnen met een lichte enkelblessure. Zijn jongere broer Jordan trainde wel mee, maar daar liep het mis.

  De 23-jarige verdediger van Lazio blesseerde zich aan zijn hamstring en kan niet in actie komen in de WK-kwalificatiewedstrijden tegen Bosnië-Herzegovina (zaterdag) en Cyprus (dinsdag).

  Bondscoach Roberto Martinez heeft daarom Christian Kabasele opgeroepen als zijn vervanger. Het is geleden van november vorig jaar dat de Watford-speler nog werd geselecteerd voor de Rode Duivels. Toen speelde hij 90 minuten tegen Nederland. Het was de enige cap voor Kabasele in 12 selecties.

  Voor 3e dag op een rij geen Romelu Lukaku en Fellaini

  Bij de ochtendtraining vandaag kwam er 23 man in actie. In vergelijking met gisteren verschenen De Bruyne, Mertens en Vertonghen nu wel. Alleen Romelu Lukaku (enkel) en Marouane Fellaini bleven voor de derde dag naeen binnen.

  Bondscoach Martinez gaf op de persconferentie mee dat de kans klein is, dat Lukaku zaterdag Bosnië haalt. Morgen traint België nog 1 keer in Tubeke, vrijdagvoormiddag is de reis naar Bosnië, waar zaterdag het gastland wordt bekampt.