• home
 • video
 • pas verschenen

  Totti laat er geen gras over groeien: Roma-icoon volgt al trainerscursus

  De trainerscursus in Roma heeft dit jaar een bijzondere leerling.

  Een sabbatjaar na zijn afscheid als profvoetballer is niet aan Francesco Totti besteed. De Italiaan heeft maandag in Rome al z'n eerste stappen gezet om trainer te worden.

  Totti nam naamdag in Rome deel aan de eerste lessen van een trainerscursus. De oud-kapitein van AS Roma volgt een opleiding om het UEFA B-trainersdiploma te behalen. Daarmee mag hij amateur- en jeugdploegen trainen.

  Totti is sinds zijn afscheid als speler op 28 mei nooit uit beeld verdwenen bij Roma, de club van z'n hart. De 40-jarige Romein vergezelt de ploeg dagelijks en fungeert daarbij vooral als raadgever en ambassadeur. Het is voorlopig nog afwachten tot Totti een officiële functie binnen de club krijgt.