• home
 • video
 • pas verschenen

  Politie haalt dronken Rooney van achter het stuur

  Wayne Rooney scoorde al twee keer voor Everton dit seizoen.

  Wayne Rooney is afgelopen nacht gearresteerd voor rijden onder invloed. De topschutter aller tijden van de Engelse nationale ploeg blies na een nachtje stappen positief, enkele kilometers van zijn woonplaats. Rooney moet later deze maand naar de rechtbank.

  Wayne Rooney kondigde vorige week zijn afscheid van de nationale ploeg aan. De aanvaller, die afgelopen zomer Manchester United inruilde voor Everton, profiteerde van enkele vrije dagen om uit te gaan.

  Op enkele kilometers van zijn woonplaats Prestbury werd hij echter tegengehouden door de politie. Daarbij legde Rooney een positieve alcoholtest af.

  De 31-jarige Rooney werd op borgtocht vrijgelaten en zal op 18 september moeten voorkomen voor de rechtbank op beschuldiging van rijden onder invloed. Een dag eerder kijkt Rooney met Everton zijn ex-club Manchester United in de ogen.