• home
 • video
 • pas verschenen

  Laat u ook naar de keel grijpen. De opvallendste beelden van speeldag 5

  Spajic en Sylla waren niet de beste vrienden afgelopen zondag.

  Het was een bewogen 5e speeldag. Met verrassende uitslagen, 8 doelpunten na de 79e minuut en een rits opvallende momenten. Uit die laatste categorie ziet u hier de momenten die u niet mag mag missen.

  Slangenmens Baby goochelt zich uit omknelling van Zulte Waregem

  Waarom u de dribbel van Baby moet zien? Omdat hij zich eerst uit de klauwen van drie tegenstanders dribbelde, daarna vier spelers vlot voorbij liep, uiteindelijk een goede assist afleverde voor Pollet. Alleen miste die laatste.

  Buffel krijgt binnen de minuut twee keer geel voor protest

  Waarom de rode kaart van Buffel opvallend is? Omdat twee keer geel krijgen binnen de minuut dat sowieso is. Zeker als het twee keer voor protest is. Voor Buffel was het de tweede rode kaart uit zijn carrière. De tweede in 585 professionele duels.

  Persoons neemt uitgebreid afscheid: "Merci Lokeren"

  Waarom de wissel van Koen Persoons nieuws was? Omdat het nu wel zeker is dat Persoons zijn laatste match voor Lokeren speelde. Hij werd geknuffeld door zijn teammaats, bezongen door de fans en hij sloot het afscheidsfeestje zelf af als volleerde ceremoniemeester.

  3 aanvallen en 3 goals in 3 minuten in Oostende-Antwerp

  Waarom het de moeite was om tot de slotfase te blijven zitten in KV Oostende tegen Antwerp? Omdat het in drie minuten nog van 1-3 naar 3-4 ging. Bekijk de versnelde versie.

  Bolat en Proto voeren theaterstukjes op

  Waarom Sinan Bolat en Silvio Proto kleurrijke figuren zijn? Omdat ze niet alleen de job van doelman beheersen. Beiden weten ook wat acteren is. Zo speelde Bolat voortreffelijk de rol van boze politieagent die schwalbes opspeurt. Alleen was de val van Canesin dat niet. Proto speelde de rol van de lichtgeraakte diva.

  Daar is de vreugde-uitbarsting van Mazzu 5.0

  Waarom een nieuw vreugde-uitbarsting van Mazzu geen verrassing meer is? Omdat Charleroi na vijf speeldagen 15 op 15 heeft. 

  Sylla grijpt Spajic naar de keel, die speelt vermoorde onschuld

  Van Gaal is toeschouwer in Genk

  Waarom Louis van Gaal zaterdag in de tribune zat in Genk? Omdat Van Gaal en Genk-trainer Albert Stuivenberg elkaar goed kennen. Stuivenberg was eerder de assistent van Van Gaal bij Manchester United.