• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Antwerp plukt physical coach Catteeuw weg bij Genk

  Catteeuw was sinds oktober 2011 physical coach bij Genk.

  Antwerp aast tijdens deze transferperiode niet alleen op spelers. De promovendus haalt nu ook Peter Catteeuw weg bij Genk. De ploeg heeft ook een nieuwe teammanager.

  Catteeuw was sinds oktober 2011 physical coach van het eerste elftal van Genk. "Onder zijn begeleiding zette KRC Genk grote stappen vooruit op het vlak van gebruik van data en nieuwe technologieën bij de fysieke begeleiding van haar spelersgroep", schrijft de club op haar website.

  Nu kiest de 36-jarige Catteeuw voor een nieuwe uitdaging. Hij gaat aan de slag bij Antwerp. "Hij blijft werkzaam bij Genk tot zijn vervanger overneemt. De club bedankt Peter voor zijn harde werk, en wenst hem veel succes in zijn verdere loopbaan."
   

  Frédéric Leidgens is nieuwe teammanager

  Antwerp heeft ook officieel Frédéric Leidgens voorgesteld als teammanager. Leidgens begon eind juli al aan zijn nieuwe avontuur bij Antwerp.

  Hij was eerder in dienst bij Standard als teammanager, persverantwoordelijke en later ook als commercieel directeur. "De club ziet de komst van Leidgens als een volgende stap naar verdere professionalisering.

  Luciano D'Onofrio, de nieuwe sterke man bij Antwerp, kiest dus opnieuw voor iemand uit zijn oude entourage om Antwerp te versterken. Eerder bracht hij ook trainer Laszlo Bölöni en verdediger Jelle Van Damme, met wie hij ook al bij Standard samenwerkte, naar The Great Old.