• home
 • video
 • pas verschenen

  Koeman: "Sigurdsson moet helpen het vertrek van Lukaku op te vangen"

  Voor Koeman was de transfer van Sigurdsson een prioriteit.

  Gylfi Sigurdsson is vanaf nu een speler van Everton. De club betaalde een recordbedrag aan Swansea voor de aanvallende middenvelder. Trainer Ronald Koeman is tevreden dat de transfer eindelijk rond is."Het is een heel productieve speler. Die hebben we nodig na het vertrek van Lukaku."

  De transfer van Sigurdsson naar Everton sleept al weken aan, maar nu heeft de club van Rode Duivel Kevin Mirallas de overgang eindelijk officieel bevestigd.

  Trainer Ronald Koeman sprak op de persconferentie voor de match van Everton in de play-offs van de Europa League deze middag al een beetje voor zijn beurt."We zijn al lang met deze transfer bezig. Hij was voor mij een van de sleutelspelers om binnen te halen omdat we wisten dat Romelu Lukaku zou vertrekken."

  Sigurdsson maakte bij Swansea 9 doelpunten en gaf 13 assists. "Het is een heel productieve speler. Volgens mij is hij een van de beste in de Premier League."

  Everton zou heel wat van de miljoenen die het kreeg van United voor Lukaku geïnvesteerd hebben in de IJslander, zo'n 50 miljoen euro. Dat is een clubrecord.

  Everton maakt de transfer eindelijk officieel: