• home
 • video
 • pas verschenen

  Club Brugge: "Werkvergunning Izquierdo is goedgekeurd, transfer gaat door"

  Izquierdo gaat naar de Premier League, naar promovendus Brighton & Hove Albion.

  José Izquierdo kan opgelucht ademhalen: zijn transfer naar Brighton & Hove Albion is volledig rond, nadat de bevoegde instanties de werkvergunning van de Colombiaan van Club aanvaard hadden. Club Brugge meldde het goeie nieuws: "De transfer kan definitief doorgaan." Izquierdo tekent voor vier jaar bij de Engelse promovendus.

  Vorig week bereikten de Gouden Schoen en Club Brugge een akkoord met Brighton over de overgang.

  De afronding van de deal duurde echter nog zijn tijd, omdat Izquierdo door visumproblemen Engeland niet binnenraakte voor de medische testen. Eens het visum en de medische testen in orde moest er ook nog groen licht komen voor de werkvergunning - die in Engeland aan strengere voorwaarden moet voldoen - van de Colombiaanse winger.

  Ook die hinderpaal is genomen. Alle partijen zijn opgelucht, want zowel voor Club als voor Brighton is er een recordbedrag gemoeid met de deal. Het transferbedrag zou tussen de 15 en 18 miljoen euro liggen.

  Tweets van de clubs: