• home
 • video
 • pas verschenen

  Ivanovic is op zijn hoede voor een Belg: "Utrecht heeft Dessers"

  Ivanovic zal proberen om Dessers in bedwang te houden.

  Zenit Sint-Petersburg neemt het in de Europa League op tegen FC Utrecht. Verdediger Branislav Ivanovic weet wie hij in de gaten zal moeten houden bij de Nederlandse ploeg. "FC Utrecht heeft een heel sterke aanval met iemand als Cyriel Dessers."

  Het gaat snel voor Cyriel Dessers. Vorig seizoen brak hij helemaal door in de Nederlandse tweede klasse met NAC. Hij scoorde 29 keer en versierde een transfer naar FC Utrecht. Ook daar neemt hij voorlopig een vliegende start met een goal in Europa en twee goals bij zijn debuut in de Eredivisie.

  De kwaliteiten van de jonge Belg zijn ook Branislav Ivanovic niet ontgaan. De verdediger, die met Chelsea al de Champions League en de Europa League won, neemt het morgen met Zenit op tegen Utrecht in de voorrondes van de Europa League.

  Op de persconferentie voor de match vertelde hij op zijn hoede te zijn voor Dessers. "We weten dat het een moeilijke match zal worden. Utrecht heeft een heel sterke aanval, met iemand als Cyriel Dessers."

  Dessers is blij met de woorden van Ivanovic: "Om in te kaderen"