• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Scherpe Refaelov: "Gemakkelijke overwinning voor Basaksehir"

  Refaelov: "Nu vechten voor kwalificatie in de Europa League"

  Club Brugge kon in de terugwedstrijd geen vuist maken tegen Basaksehir. "De agressiviteit in de duels was er niet", reageert Lior Refaelov. "Ik geloofde erin, maar niet op de manier waarop wij gespeeld hebben."

  Geen Champions League voor Lior Refaelov en zijn Brugse ploegmakkers na de nederlaag tegen Basaksehir, maar wel de laatste voorronde van de Europa League. "Ze bewezen dat ze de betere ploeg waren", reageert de aanvaller van Club Brugge. "Ze hebben de kwaliteit om iets extra's te brengen."

  "Bij ons was de agressiviteit er niet in de duels. Het is jammer dat we zo verliezen. We wisten dat Adebayor sterk is in het strafschopgebied. Als je hem dan al na een paar minuten vanuit die positie ziet scoren, moet je daar even van bekomen. Maar toen moesten we opnieuw een doelpunt slikken."

  "Vorige week heeft Basaksehir ons getoond hoe je moet terugkomen na een 2-0-achterstand. Ik geloofde erin, maar niet op de manier waarop wij gespeeld hebben vandaag. Ik herkende niet waarvoor we gewerkt hebben."

  "Het belangrijkste is nu dat we niet met de vinger naar elkaar wijzen. We hebben zondag al een competitiewedstrijd en er is ook nog de play-offronde in de Europa League."

  "We hadden veel vertrouwen na de 0-4 in Lokeren, maar soms loopt het niet zoals je wil. Zij waren veel beter, het was een gemakkelijke overwinning voor hen", besluit Refaelov.

  Denswil: "Hebben niet veel laten zien vandaag"

  Ivan Leko: "We wisten op voorhand dat we onze beste wedstrijd van het seizoen tot nu toe moesten spelen. We zijn teleurgesteld door de doelpunten die we hebben tegen gekregen. Je moet met meer passie beginnen aan de wedstrijd. De 2e helft was beter, maar er zijn geen excuses. Basaksehir was de betere ploeg. De wedstrijd tegen Lokeren telt niet, sommigen dachten toen dat we Barcelona waren. Vanaf morgen moeten we hard werken aan onze minpunten."

  Stefano Denswil: "Dit is hartstikke pijnlijk. We hebben vandaag niet veel laten zien. We probeerden ons ding te doen, maar het lukte helemaal niet. Dat is iets waaraan we moeten werken. Tijdens de rust probeer je elkaar op te peppen, maar het is ons niet gelukt. We moeten nu voor de Europa League gaan en mogen deze fouten niet meer maken."

  Vincent Mannaert: "Als het kwaliteitsverschil te groot wordt, kom je 2 stappen te kort. Dat was zeker het geval in de 1e helft. In de 2e helft was het evenwicht wat hersteld. We hadden misschien een penalty verdiend en dan weet je nooit. Maar over 2 wedstrijden bekeken, gaan zij verdiend door. Je weet dat je voor een moeilijke opdracht staat met een nieuwe coach, een nieuwe manier van voetballen en nieuwe spelers die ingepast moeten worden."