• home
 • video
 • pas verschenen

  Kondigt een gelekte foto de transfer van Matic naar United aan?

  Matic poseert in het shirt van United.

  Op sociale media circuleert een foto van Chelsea-speler Nemanja Matic in een T-shirt van Manchester United. Britse media meldden deze morgen bovendien dat Matic vandaag zijn medische testen zou afleggen. Het zou de tweede keer zijn dat een transfer van United vroegtijdig lekte op sociale media deze zomer.

  Het gerucht dat United-trainer José Mourinho Matic graag naar Manchester wil halen gaat al een tijdje mee. Matic en Mourinho kennen elkaar nog van toen Mourinho trainer van Chelsea was.

  Met Tiemoue Bakayoko haalde Chelsea deze zomer al een concurrent voor Matic, maar toch willen de Londenaars de Serviër niet zomaar laten gaan. De transfer sleept daardoor al een tijdje aan. 

  De gelekte foto van Matic in een shirt van United lijkt aan te geven dat er een doorbraak is. United zou 40 miljoen pond (ongeveer 46 miljoen euro) willen betalen voor de Serviër. Voor alle duidelijkheid: officieel hebben beide clubs nog niet gecommuniceerd.

  Ook de transfer van Lukaku lekte vroegtijdig door een foto

  Als de foto van Matic effectief de voorbode is van een transfer naar United, dan is het al de tweede keer deze zomer dat een gelekte foto een transfer van United vroegtijdig bekendmaakt.

  Op 7 juli, een dag voor de transfer van Romelu Lukaku naar Manchester United officieel werd, zette ex-United-speler Phil Neville een foto van Lukaku in het shirt van United op sociale media.