• home
 • video
 • pas verschenen

  Nainggolan zet strafschop om in debuutmatch Dani Alves

  De kop is eraf voor Dani Alves bij Paris Saint-Germain.

  PSG heeft in de Verenigde Staten gewonnen van Roma na strafschoppen. Dani Alves speelde zijn eerste wedstrijd voor de Franse topclub. Radja Nainggolan scoorde voor Roma vanaf de stip.

  Roma - PSG 1-1 (strafschoppen: 3-5)

  Paris Saint-Germain en Roma ontmoetten mekaar vannacht in Detroit. De Fransen, met aanwinst Dani Alves een eerste keer tussen de lijnen, gingen de rust in met een 1-0-voorsprong. Marquinhos scoorde tegen zijn ex-ploeg.

  Na de onderbreking viel Radja Nainggolan in. De Rode Duivel zag hoe Sadiq de bal knap tussen de benen van PSG-doelman Areola speelde: 1-1.

  In de slotfase hadden De Rossi (voor Roma) en Matuidi (voor PSG) kansen om de wedstrijd te beslissen, maar het bleef bij 1-1.

  In de Verenigde Staten houden ze van strafschoppen. Nainggolan zette er een om voor Roma, Gerson niet. Het kostte de Italianen de zege tegen PSG. De Fransen scoorden 5 keer vanaf de stip.

  Nog geen Meunier tussen de lijnen

  Thomas Meunier speelde vannacht niet mee met PSG. De Rode Duivel herstelt nog van een operatie aan zijn enkel. In de Verenigde Staten werkt hij samen met Marco Verratti aan zijn comeback.