• home
 • video
 • pas verschenen

  Mourinho: "Mogelijk dat Ibrahimovic nieuw contract tekent als hij fit is"

  Zlatan Ibrahimovis en José Mourinho.

  Zlatan Ibrahimovic herstelt momenteel na een zware knieoperatie. United lichtte daardoor de optie in zijn contract voor nog een extra seizoen bij de club niet. Toch lijkt de Zweed van Mourinho te mogen blijven. "Als hij wil wachten tot hij weer volledig fit is in december, waarom dan niet?"

  Romelu Lukaku is de nieuwe nummer 9 bij Manchester United. Hij nam dat nummer over van Zlatan Ibrahimovic, die vorige maand te horen kreeg dat zijn contract bij United afliep en hij dus een vrije speler was.

  Maar trainer José Mourinho laat de deur open voor Ibrahimovic. Hij zou een nieuw contract kunnen tekenen wanneer hij opnieuw topfit is. Momenteel revalideert hij nog op het complex van de club na een zware knieoperatie.

  "Een contract? Dat is mogelijk. Alles ligt nog open", vertelde de Portugees. "We wilden hem na die blessure de keuze geven om te vertrekken als hij dat zou willen. Daarom hebben we hem nu geen contract gegeven."

  "Iedereen heeft kunnen nadenken en hij heeft beslist dat hij toch weer op het hoogste niveau wil voetballen. Hij mag bij ons revalideren en dan zullen we een beslissing nemen."

  "Als hij hier wil blijven, zonder contract, en revalideren tot hij weer op topniveau raakt, waarom zouden we hem dan geen contract geven? Ik denk wel dat dat pas in december zou zijn want sneller zie ik hem niet terugkomen."

  Mourinho sprak ook kort over Lukaku: