• home
 • video
 • pas verschenen

  Hertha Berlijn geeft zoon van Klinsmann een contract

  Jonathan Klinsmann begint aan zijn carrière in de Bundesliga.

  Jonathan Klinsmann, de zoon van de Duitse ex-international en bondscoach Jurgen Klinsmann, heeft een contract getekend bij Hertha Berlijn. Jonathan is een doelman.

  De 20-jarige Klinsmann overtuigde de Bundesligaclub tijdens een stageperiode. "Hij straalt rust en vertrouwen uit en technisch en atletisch haalt hij een goed niveau", bevestigt de doelmannentrainer van Hertha Zsoly Petry.

  Jonathan Klinsmann stond in de Verenigde Staten, waar zijn vader lange tijd bondscoach was, onder de lat bij de California Golden Bears. In maart won hij met de Amerikaanse U20 de CONCACAF Gold Cup. Hij werd toen verkozen tot beste doelman.

  Bij Hertha BSC wordt Klinsmann derde keeper na Rune Jarstein en Thomas Kraft.