• home
 • video
 • pas verschenen

  Doelman Donnarumma blijft dan toch bij Milan

  Lachende gezichten bij Milan nadat de handtekeningen gezet zijn.

  Enkele weken nadat aangekondigd werd dat Gianluigi Donnarumma zijn contract bij Milan niet zou verlengen, heeft de doelman nu toch trouw gezworen aan de club.

  Gianluigi Donnarumma (18) debuteerde op zijn 16e in het eerste elftal en is sindsdien uitgegroeid tot publiekslieveling. Groot was dan ook de ontgoocheling toen een maand geleden bekend raakte dat hij zijn contract niet wilde verlengen.

  Volgens de media was het vooral Donnarumma's manager Mino Raiola die zijn cliënt naar de uitgang probeerde te loodsen. Raiola beweerde op zijn beurt dat Milan de doelman onder druk gezet had om zijn contract te verlengen.

  Een scheiding leek dus onafwendbaar, maar achter de schermen werd de laatste weken hard gewerkt om de talentvolle doelman toch in San Siro te houden.

  Vandaag was er dan witte rook, want Milan heeft laten weten dat Donnarumma een nieuw contract tot medio 2021 ondertekend heeft. De 18-jarige keeper gaat naar verluidt jaarlijks zo'n 6 miljoen euro verdienen. Milan heeft ook Antonio Donnarumma, de 27-jarige broer van Gianluigi en eveneens een doelman, een contract gegeven.