• home
 • video
 • pas verschenen

  Naaldenhater Batshuayi: "Chelsea zit letterlijk in mijn bloed"

  Michy Batshuayi heeft nog steeds blauw bloed.

  De spelers van Premier League-kampioen Chelsea blazen weer verzamelen in Londen. Onder hen ook Michy Batshuayi, die niet zo veel zin heeft om bloed te laten trekken. Op Twitter reageert hij tijdens de medische controle met een knipoog op de vraag of hij bij de Blues blijft: "Mensen vragen me waar ik heen ga, maar Chelsea zit letterlijk in mijn bloed momenteel."

  Batshuayi heeft het niet zo begrepen op naalden:

  Diego Costa is nog niet te bespeuren

  Thibaut Courtois kon op de eerste training zijn nieuwe concurrent Willy Caballero, die overgekomen is van Manchester City, begroeten. Eden Hazard, die revalideert na een kuitblessure, was uiteraard nog niet van  de partij. Nog een opvallende afwezige is Diego Costa. De Spanjaard, die niet meer in de plannen van trainer Conte past, "krijgt nog enkele extra dagen vrijaf".