• home
 • video
 • pas verschenen

  Oostende: "Bod Lazio is goed voor Marusic én KV Oostende"

  Adam Marusic verhuist naar Italië.

  Adam Marusic ruilt de Jupiler Pro League voor de Serie A. De polyvalente verdediger verlaat Oostende voor Lazio Roma en volgt zo het voorbeeld van Jordan Lukaku vorig seizoen. Marusic tekende een contract tot 2022 in de Italiaanse hoofdstad.

  Marusic was deze week al in Rome voor medische testen en vandaag kondigden Oostende en Lazio de transfer ook officieel aan. De Montenegrijn speelde amper één seizoen aan de Belgische kust.

  "Bij KV Oostende ontbolsterde hij helemaal als polyvalente teamspeler, die zowel op de rechterflank als op de linksachter een bijzonder betrouwbare indruk naliet", neemt Oostende afscheid.

  De 24-jarige Marusic stond in de belangstelling van meerdere clubs. "Maar Lazio kwam met het meest lucratieve en concrete aanbod, waar zowel de speler als KV Oostende beter van worden."

  "Grote club in Italië met fantastische fans"

  Marusic gaf al een korte reactie na zijn transfer. "Ik heb voor Lazio gekozen omdat het een van de grootste clubs in Italië is, met fantastische fans. Ik kijk er ook naar uit om in de Europa League te spelen met Lazio."