• home
 • video
 • pas verschenen

  Pedersen keert na vier seizoenen terug naar KV Mechelen

  Pedersen in het shirt van KVM in het seizoen 2012-2013.

  KV Mechelen heeft de terugkeer van Nicklas Pedersen afgerond. De Deense centrumspits komt transfervrij over van KV Oostende en tekende een contract voor twee seizoenen in Mechelen.

  Gisteren had KVM-trainer Yannick Ferrera aangekondigd dat de terugkeer van Pedersen nakend was, vandaag tekende de Deen een contract tot 2019.

  Pedersen speelde al voor KV Mechelen in het seizoen 2012-2013. Met enkele knappe doelpunten versierde hij daarna een transfer naar AA Gent. Na een goed eerste seizoen, deemsterde de blessuregevoelige spits daar weg. 

  KV Oostende plukte de dertienvoudige international weg, maar aan de kust kwam Pedersen nog amper aan spelen. KV Mechelen neemt hem nu transfervrij over om de vertrokken Nicolas Verdier te vervangen.

  "Ik ben zeer tevreden opnieuw bij KV Mechelen aan de slag te gaan. Deze club heeft altijd een plaats gehad in mijn hart. Gezien de fantastische momenten die ik hier in het verleden samen met de supporters en iedereen binnen de club heb beleefd, was mijn keuze dan ook snel gemaakt. Ik kijk ernaar uit met de hele ploeg sportief een goed resultaat neer te zetten volgend seizoen", reageerde Pedersen.