• home
 • video
 • pas verschenen

  Verdier ruilt KV Mechelen voor Eupen

  Verdier in het shirt van KVM.

  Nicolas Verdier heeft niet lang naar een nieuwe club hoeven te zoeken. Eupen haalt de 30-jarige Franse spits graag binnen. "Hij is een ervaren krijger die altijd voor de ploeg speelt."

  De 30-jarige Verdier heeft een contract voor 2 seizoenen ondertekend in Eupen. Hij verlaat KV Mechelen, waar hij sinds 2015 speelde. In Mechelen was Verdier goed voor 19 goals en 8 assists in 72 wedstrijden. 

  Na het afgelopen seizoen kreeg Verdier, die voor zijn Mechelse tijd in de Franse tweede klasse voor Brest speelde, te horen dat er voor hem geen plaats meer was Achter De Kazerne.

  "Ik wil zo veel mogelijk scoren"

  "Ik kijk echt uit naar deze nieuwe uitdaging en wil zo veel mogelijk doelpunten maken. Deze ploeg heeft vorig seizoen al bewezen dat ze de mogelijkheden heeft om zich in de hoogste afdeling te ontwikkelen en daar wil ik mijn steentje toe bijdragen", zegt Verdier.

  "Nicolas is een snelle aanvaller die voortdurend voor dreiging zorgt", klinkt het bij coach Jordi Condom. "Hij is een ervaren krijger die altijd in dienst van de ploeg speelt."