• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Donnarumma wil contract bij Milan niet verlengen

  Gianluigi Donnarumma wil weg bij Milan.

  Er komt een einde aan het sprookjeshuwelijk tussen Gianluigi Donnarumma en Milan. De 18-jarige doelman wil zijn contract niet verlengen. Milan reageert teleurgesteld.

  Gianluigi Donnarumma is een jeugdproduct van Milan. De doelman werd op 16-jarige leeftijd voor de leeuwen gegooid en groeide in geen tijd uit tot publiekslieveling dankzij zijn uitstekende prestaties.

  Milan onderhandelde al enkele maanden met de manager van Donnarumma, Mino Raiola, over een contractverlenging. De huidige overeenkomst van de keeper loopt af in de zomer van 2018. Vandaag heeft Donnarumma aan Milan laten weten dat hij zijn contract niet zal verlengen.

  "Raiola heeft ons laten weten dat Donnarumma zelfs beslist heeft dat hij geen nieuw contract zal tekenen. Wij hadden hem 10 dagen geleden nochtans een enorm goed voorstel gedaan. Donnarumma heeft dat nu afgewezen."

  "Wij zijn verrast, want we waren ervan overtuigd dat hij de doelman was met wie Milan de toekomst zou ingaan en rond wie we onze ploeg zouden bouwen. Wij hebben ons best gedaan. Dit laat een bittere smaak na, maar we moeten vooruit."