• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Kampioen Chelsea opent nieuw seizoen tegen Burnley

  De Premier League-ploegen kennen hun programma.

  Fans van de Premier League kunnen hun agenda bovenhalen want de kalender voor komend seizoen is bekend. De competitie start op zaterdag 12 augustus. Landskampioen Chelsea opent tegen Burnley. Op de tweede speeldag staat meteen de topper tegen Tottenham op het programma.

  De actie in de Premier League begint het tweede weekend van augustus. De Chelsea-Belgen ontvangen Burnley. Nieuwkomers Newcastle en Brighton krijgen geen makkelijke eerste opdracht met matchen tegen respectievelijk Tottenham en Manchester City. Huddersfield speelt tegen Crystal Palace.

  Op speeldag twee staat er meteen een kraker op het programma. Dan ontvangt nummer twee Tottenham landskampioen Chelsea. De eerste Manchester-derby wordt op 9 december gespeeld op Old Trafford.

  Everton krijgt een lastig seizoensbegin voorgeschoteld, met of zonder Lukaku. Het speelt voor eind september al tegen Manchester City en United, Chelsea en Tottenham.

  De Premier League eindigt een week eerder dan vorig seizoen. De laatste matchen staan gepland op zondag 13 mei. Zo hebben de spelers een maand rust voor het WK in Rusland. 

  Speeldag 1:

  Ontdek de volledige kalender van de Premier League hier.