Ga naar de inhoud

meest recent

      Coopman verlengt contract, maar blijft hij bij Club?

       wo 14 juni 2017 18:22
      Sander Coopman in het shirt van Club Brugge.
      Sander Coopman heeft vandaag zijn handtekening gezet onder een nieuw contract bij Club Brugge. De middenvelder staat wel nog altijd in de belangstelling van Zulte Waregem.

      Sander Coopman is een jeugdproduct van Club Brugge. Drie jaar geleden maakte hij op 19-jarige leeftijd zijn debuut in het eerste elftal.

      Om ervaring op te doen werd de aanvallende middenvelder het voorbije seizoen uitgeleend aan Zulte Waregem. Daar ontpopte hij zich tot een waardevolle pion in het elftal van coach Francky Dury. Hij speelde 31 competitiewedstrijden en scoorde daarin 2 keer.

      De goeie prestaties van Coopman gingen ook in Jan Breydel niet onopgemerkt voorbij. Coopman had nog een contract tot 2019 en heeft vandaag een nieuwe overeenkomst ondertekend tot 2020.

      Het is wel nog niet zeker dat Coopman dit seizoen bij Club Brugge blijft. Zulte Waregem is opnieuw vragende partij om de middenvelder voor een seizoen te huren. Die knoop wordt deze week nog doorgehakt, zodat Coopman aan de voorbereiding kan beginnen bij de club waar hij dit seizoen ook zal spelen.