Ga naar de inhoud

meest recent

      Rozehnal (36) jaar langer bij Oostende: "Kijk uit naar Europees voetbal"

       ma 5 juni 2017 12:51
      Rozehnal is nog niet versleten op zijn 36e.
      KV Oostende bindt ouderdomsdeken David Rozehnal 1 jaar langer aan zich vast. "Hij kan samen met Lombaerts nog een belangrijke rol vervullen voor de jongeren", zegt sportief directeur Luc Devroe.

      Rozehnal: "Geen geheim dat ik hier wou blijven"

      David Rozehnal streek eind juni 2015 in Oostende neer na een buitenlands avontuur bij Lille, Lazio, Hamburg Newcastle en PSG. Tussen 2003 en 2005 verdedigde de Tsjech de kleuren van Club Brugge.

      Oostende maakte vandaag bekend dat de ervaren verdediger een jaar langer aan boord blijft. "Ik heb er nooit een geheim van gemaakt dat ik hier wilde blijven", reageert Rozehnal.

      "En ik ben dan ook erg blij dat we tot een overeenkomst zijn gekomen. Ik kijk er naar uit om met KV Oostende Europa in te gaan."

      Devroe: "Rozehnal is een modelprof"

      Ook Luc Devroe is in zijn nopjes over de contractverlenging. "David is een modelprof", zegt de sportief directeur van KV Oostende.

      "In de ontwikkeling van jonge spelers als bijvoorbeeld Mathias Bossaerts kan David samen met nieuwkomer Nicolas Lombaerts zeker nog een rol vervullen."

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.