Ga naar de inhoud

meest recent

      KV Oostende plukt jonge aanvaller Bah weg bij Standard

       za 3 juni 2017 16:33
      Bah viel dit seizoen één keer in in de Jupiler Pro League.
      KV Oostende heeft zich versterkt met Ibrahima Bah. De 18-jarige spits tekende aan de kust een contract voor drie seizoenen en treedt daarmee in de voetsporen van Landry Dimata, die vorig seizoen dezelfde beweging maakte.

      Bah, een Belg met Guinese roots, speelde in het verleden bij verschillende jeugdploegen van de Rode Duivels. Hij maakte afgelopen seizoen deel uit van de A-kern van Standard en viel één keer in in de Jupiler Pro League. 

      KV Oostende hoopt met Bah het succesverhaal van Landry Dimata over te doen. Die werd vorig seizoen ook bij Standard weggehaald en werd één van de smaakmakers in onze voetbalcompetitie.

      Naast Bah ondertekenden ook twee 17-jarigen hun eerste profcontract bij KVO. Verdediger Rocky Bushiri wordt van de beloften overgeheveld naar de A-kern en krijgt een contract voor twee jaar.

      Linksachter Logan Ndembe maakt de overgang van Moeskroen, hij zette zijn handtekening onder een contract voor drie seizoenen.

      De mededeling op Twitter:

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.