• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Mogi Bayat heeft touwtjes in handen bij transfer Onyekuru

  Waar voetbalt Onyekuru volgend seizoen?

  Eupen heeft de puntjes op de i gezet in het dossier rond een mogelijke overgang van zijn goudhaantje Henry Onyekuru. De club heeft makelaar Mogi Bayat een exclusief mandaat gegeven hebben om met alle partijen te onderhandelen over een eventuele transfer van de Nigeriaanse spits.

  De 19-jarige Onyekuru, die donderdag nog zijn debuut maakte als Nigeriaans international, was afgelopen seizoen een van de absolute smaakmakers in de Jupiler Pro League. Hij vond 22 keer de weg naar doel en greep maar nipt naast de trofee van topschutter.

  Het uitstekend seizoen van Onyekuru is ook meerdere clubs uit binnen- en buitenland niet ontgaan. Zo zouden landskampioen Anderlecht en Club Brugge hem willen strikken en is er ook interesse van Engelse en Duitse clubs.

  "Eupen heeft Mogi Bayat een exclusief mandaat gegeven om in naam van de club met geïnteresseerde partijen rond de tafel te gaan zitten", laat de club nu weten op haar website. Bayat heeft goede banden met Anderlecht, maar het is zeer de vraag of de spits wel in België wil blijven.