Ga naar de inhoud

meest recent

      Manchester City telt 40 miljoen euro neer voor doelman Ederson

       do 1 juni 2017 11:52
      Manchester City tast diep in de geldbuidel voor Ederson.
      Manchester City heeft zijn tweede versterking voor volgend seizoen beet. De club van Kompany en De Bruyne betaalt zo'n 40 miljoen euro voor Ederson Moraes, een pittige som voor een doelman. Hij komt over van de Portugese landskampioen Benfica.

      De 23-jarige Ederson heeft er een uitstekend seizoen opzitten bij Benfica. Hij werd er landskampioen en won ook nog eens de Portugese beker. Hij wordt nu beloond met een transfer naar Manchester City.

      De doelman moest wel iets kosten: 40 miljoen euro. Door zijn prijskaartje wordt Ederson de op een na duurste doelman. Alleen Juventus betaalde in 2001 meer voor Buffon.

      Vorige week toonde de club van trainer Pep Guardiola een eerste keer zijn ambities voor volgend seizoen door 50 miljoen euro te betalen aan Monaco voor Bernardo Silva.

      City lijkt nog niet klaar op de transfermarkt. "The Citizens" zouden ook geïnteresseerd zijn in Benjamin Mendy. City zou tot 50 miljoen euro willen betalen voor de linksachter van Monaco.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.