• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Pechvogel Reus staat maanden aan de kant bij Dortmund met kruisbandletsel

  Marco Reus miste door blessures ook al het vorige EK en WK.

  Marco Reus heeft afgelopen zaterdag in de Duitse bekerfinale een scheur in de achterste kruisband van zijn rechterknie opgelopen. De aanvaller van Borussia Dortmund is "meerdere maanden" buiten strijd, zo maakte zijn club maandag bekend.

  Reus moest zich in de finale tegen Eintracht Frankfurt, die Dortmund met 2-1 won, bij de rust laten vervangen. “De komende dagen zal verder onderzoek worden uitgevoerd, waarna we kunnen beslissen welke behandeling wordt gestart”, reageert Dortmund.

  De bijna 28-jarige Reus kampte in zijn carrière al met een hoop blessures. Zo miste hij het gewonnen WK van 2014 door een enkelkwetsuur en het EK 2016 door een letsel aan zijn hamstring.

  Tweet: