• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Zabaleta blaast carrière nieuw leven in bij West Ham United

  Zabaleta speelde meer dan 300 wedstrijden voor Manchester City.

  Pablo Zabaleta heeft met West Ham United een nieuwe club gevonden. De 32-jarige verdediger komt transfervrij over van Manchester City en tekende een contract voor 2 jaar bij de Londense club.

  Na negen seizoenen dienst werd het contract van Zabaleta niet verlengd bij Manchester City. Hij speelde meer dan 300 wedstrijden voor City en won onder meer 2x de Premier League aan de zijde van Rode Duivel Vincent Kompany.

  De Argentijnse international vindt nu onderdak bij West Ham United, de club van ex-Anderlecht-speler Cheikhou Kouyaté. Hij tekende een contract voor twee seizoenen bij de nummer 11 van afgelopen seizoen.

  "Het is voor mij een hele eer om hier te mogen spelen. Ik hoop dat ik West Ham United veel plezier kan bezorgen", vertelde Zabaleta in een eerste interview. "Ik kom hier om mezelf te amuseren en hopelijk levert dat nog veel successen op."

  Het eerste interview van Zabaleta in een shirt van zijn nieuwe club: