• home
 • video
 • pas verschenen

  Projectiel houdt Weiler weg van interview na topper

  Weiler krijgt een uitbrander van ref Delferière.

  Video player inladen ...
  0 / 0
  Opvallend: René Weiler paste na Club-Anderlecht voor het verplichte tv-interview aan de zijlijn. De trainer van Anderlecht was na de topper geraakt door een projectiel. Op de persconferentie was Weiler wél van de partij.

  Weiler daagde na het incident niet op voor het tv-interview met de betaalzenders. Hij stuurde zijn assistent David Sesa. "Weiler wou geen interview meer geven en is naar de dokter gegaan. Ik denk dat het wel zal meevallen", zei Sesa.

  De spanning werd Weiler ook tijdens de match even te veel. Toen Club Anderlecht naar de keel greep bij een 0-1-voorsprong voor paars-wit trapte Weiler met opzet een tweede bal het veld op om tijd te winnen.

  Hij werd even de les gespeld door scheidsrechter Sébastien Delferière, maar kreeg geen sanctie.

  Bekijk de actie van Weiler:

  Video player inladen ...