• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen legt El Messaoudi voor vier jaar vast

  KV Mechelen neemt El Messaoudi over van Lierse.

  KV Mechelen heeft Ahmed El Messaoudi definitief overgenomen van Lierse. Hij tekent een contract tot 2021. De 21-jarige middenvelder werd al sinds het begin van 2016 gehuurd van Lierse en wordt nu dus beloond. "Ik wil tonen dat de club de juiste keuze heeft gemaakt."

  Op de website van Mechelen reageert El Messaoudi op het nieuws. "Het is een fijn gevoel om een club te hebben die me definitief vastlegt. Ik ben zeer blij dat ik mijn vaste stek bij KV Mechelen heb gevonden."

  "Ik vind het dan ook belangrijk dat ik mezelf blijf bewijzen voor de supporters en het bestuur. Ik wil tonen aan deze mooie club dat ze de juiste keuze gemaakt hebben door me definitief over te nemen van Lierse", besluit de jonge Belg.

  El Messaoudi speelde dit seizoen 23 matchen in de reguliere competitie. Eerder kwam hij ook al uit voor Lierse en Standard. Hoeveel Mechelen betaalt voor de middenvelder is niet bekend.