• home
 • video
 • pas verschenen

  KV Mechelen neemt Kolovos definitief over van Olympiakos: "Wil een prijs pakken"

  Huurling Dimitris Kolovos scoorde dit seizoen 6 keer in 29 wedstrijden.

  Dimitris Kolovos heeft een contract van drie jaar getekend bij KV Mechelen. "De steun die ik hier krijg, is overweldigend", zegt de geblesseerde Griekse spits, die dit seizoen gehuurd werd van Olympiakos. De 24-jarige Kolovos dwong snel een basisplaats af, tot een zware knieblessure hem afremde in februari.

  Kolovos speelde dit seizoen 27 competitieduels en twee bekermatchen, goed voor zes doelpunten. Een kruisbandoperatie brak zijn goeie seizoen af: "Ik hoop eind augustus weer op het veld te staan", doet hij zijn verhaal op de clubwebsite.

  "Ik revalideer in Griekenland onder toezicht van dokter Declercq. Alles gaat stapje per stapje, maar ik tel af naar het moment waarop ik weer kan voetballen. Ik doe er alles aan om sterker terug te komen."

  En dat zal dan bij KV Mechelen zijn: "Ik wil de club bedanken omdat ze altijd in mij geloofd heeft. De steun die ik hier krijg is overweldigend."

  Waarom deze definitieve overgang? "Ik kan in Mechelen elke week in het team staan. De sfeer in het stadion is geweldig. De fans blijven in alle omstandigheden achter het team staan. Dit jaar misten we net Play-off 1, maar volgend jaar gaan we er alles aan doen om een topzesplaats weg te kapen. Ik wil een prijs pakken met KV Mechelen."