• home
 • video
 • pas verschenen

  Zulte Waregem: "Geen gesprekken tussen Dury en Club Brugge"

  Francky Dury zou in de belangstelling staan van Club Brugge.

  De naam van Francky Dury circuleert wel eens als mogelijke opvolger van Michel Preud'homme, tot ongenoegen van Zulte Waregem. "Francky voelt zich hier goed", klinkt het.

  Michel Preud'homme lijkt aan zijn laatste weken bezig te zijn als coach van Club Brugge. Volgens de geruchten zouden Felice Mazzu van Charleroi en Zulte Waregem-coach Francky Dury op het lijstje van Club staan om Preud'homme op te volgen.

  "Naar aanleiding van de vermeende interesse van Club Brugge voor Francky Dury willen we benadrukken dat er tot op heden geen gesprekken, formeel noch informeel, gevoerd zijn", laat Essevee weten.

  "Zulte Waregem heeft een meerjarig project uitgetekend met een belangrijke rol voor Francky Dury. Francky heeft nog een meerjarig contract en voelt zich uitstekend bij deze club. Hij bekleedt de dubbele functie van trainer en sportief manager en hij is de uitdaging aangegaan om te werken aan een project op lange termijn zodoende de sportieve ambities van de club te verwezenlijken."

  "De voltallige raad van bestuur, de dagelijkse leiding, Francky Dury en zijn technische staf én onze trouwe partners en fans hebben samen een mooi traject afgelegd. Alle partijen willen graag voortbouwen op deze stevige basis. Insinuaties over buitenlandse coaches of minder intense relaties tussen het bestuur en Francky Dury zijn compleet uit de lucht gegrepen."