• home
 • video
 • pas verschenen

  Zulte Waregem begint binnenkort aan bouw nieuwe hoektribune

  Het stadion van Zulte Waregem werd ook al in 2014 en 2016 verbouwd.

  De uitbreidingen en vernieuwingen aan het stadion van Zulte Waregem gaat verder. De club zal binnenkort een nieuwe hoektribune bouwen. In de nieuwe tribune moeten onder meer een fan-en ticketshop en twaalf skyboxen komen.

  Het Regenboogstadion werd ook al in 2014 en 2016 uitgebreid. Nu komt er dus ook nog een nieuwe hoektribune bij. Die zal een bistro, evenementenzaal, twaalf skyboxen en een fan-en ticketshop hebben. Eerder werd ook al het nieuwe vastgoedproject rondom het Regenboogstadion voorgesteld.

  "De financiering van het nieuwe stuk verloopt deels via subsidies die voortvloeien uit de verkoop van de gronden rond het stadion om het vastgoedproject te realiseren", legt de club uit. Samen met de stad Waregem bouwen we dus verder aan de toekomst."

  Zo moet het stadion van Zulte Waregem eruit zien: