• home
 • video
 • pas verschenen

  Vormer niet op het matje geroepen na opstootje met Teodorczyk

  0 / 0
  De Reviewcommissie zal Ruud Vormer niet vervolgen na de topper tegen Anderlecht. De middenvelder van Club Brugge greep Teodorczyk bij zijn nek vast bij een opstootje.

  Kort voor de rust in de topper tussen Anderlecht en Club gingen de poppen aan het dansen. Vormer kwam stevig in botsing met Spajic en bij het opstootje dat volgde, greep hij Teodorczyk vast bij zijn nek. Luttele minuten later kreeg de Nederlander zijn tweede gele kaart voor een tackle op Tielemans.

  Preud'homme reageerde nog begripvol. "Als het niet draait zoals je wil, dan ga je te ver. Dan doe je soms dingen die de ploeg in problemen kan brengen." De reviewcommissie heeft de beelden geanalyseerd en roept Vormer niet op het matje. 

  Ruud Vormer pakte op zes minuten twee gele kaarten