• home
 • video
 • pas verschenen

  Courtois: "Ambitieus Chelsea heeft Eden Hazard nodig"

  Eden Hazard schitterde in de eerste helft tegen Manchester City.

  Thibaut Courtois had na de zege tegen Manchester City een goede raad voor Chelsea: Eden Hazard niet verkopen, zeker als het de Champions League en de titel wil winnen. "Hij is een van de beste spelers van de wereld."

  Met twee doelpunten tegen Manchester City heeft Eden Hazard zich nog maar eens in de kijker gespeeld. Ook Real Madrid zal het hebben genoteerd, want de Spanjaarden zouden aan de mouw van de Rode Duivel trekken. 

  Courtois raadt Chelsea aan om hun sterspeler niet te verkopen. "Hij is een van de beste spelers ter wereld. Chelsea heeft de ambitie om de Champions League en de titel te winnen, maar daar heb je net de beste spelers voor nodig."

  Ook Courtois zou op het verlanglijstje van de Madrilenen staan. "We zijn allebei gelukkig bij Chelsea. Het zijn ook maar geruchten. Hazard weet ook dat hij belangrijk is voor Chelsea."

  "Hij heeft tegen City nog maar eens getoond hoe goed hij is. Zijn eerste goal was fantastisch. Zijn tweede goal deed me denken aan de wedstrijd tegen Crystal Palace twee jaar geleden en toen pakten we ook de titel. Hij werkt hard voor het team en knapt ook veel defensief werk op."

  Tweet: