• home
 • video
 • pas verschenen

  Claudio Bravo blijft bij City: "Mijn familie en ik zijn gelukkig hier"

  Claudio Bravo is gelukkig bij Manchester City en denkt niet aan een vertrek.

  Claudio Bravo kent niet zijn beste periode bij Manchester City. De doelman verloor zijn basisplaats en verschillende media dachten dat hij weg wou bij de Citizens. De Chileen denkt er anders over: "Mijn familie en ik zijn gelukkig in Engeland."

  Claudio Bravo kreeg dit seizoen al veel kritiek te verduren. Pep Guardiola wou hem afgelopen zomer absoluut hebben, omdat hij veel voetballende kwaliteiten heeft. Maar daar heeft de Spaanse trainer toch nog niet veel van gezien.

  Sinds vorige maand krijgt Willy Caballero dan ook de voorkeur in doel bij de Citizens. Bravo mocht sindsdien enkel in de FA Cup nog onder de lat staan. In de competitie kwam hij niet meer in actie.

  Verschillende media suggereerden een vertrek van Bravo, maar daar moet hij niet van weten. "Dat is niet waar. Ik ben heel gelukkig in Engeland en mijn familie ook", klinkt het bij de 33-jarige Chileen.

  Topper tegen Arsenal

  City trekt zondag naar Londen om tegen Arsenal te spelen. Kelechi Iheanacho hoopt dat ze na drie wedstrijden nog eens kunnen winnen in het Emirates Stadium. "We hebben een overwinning nodig. Het is een goede ploeg, dus we zullen hard moeten vechten voor de drie punten", sluit de aanvaller af.