• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Dele Alli drie speeldagen geschorst na tackle op Dejaegere

  Het licht ging even uit bij Dele Alli.

  De UEFA heeft laten weten dat Dele Alli drie Europese wedstrijden niet mag meedoen met Tottenham. De Engelse international krijgt de schorsing na zijn tackle op Dejaegere in Tottenham-Gent. Alli mist zo mogelijk drie belangrijke Champions League-duels volgend seizoen.

  In de terugwedstrijd van de 1/16e finales in de Europa League ging Gent op bezoek bij Tottenham. Bij een 1-1-stand vijf minuten voor de rust ging het licht uit bij Dele Alli. Hij tackelde met gestrekt been en raakte Brecht Dejaegere net onder diens knie. De Tottenham-middenvelder kreeg terecht rood. 

  Dejaegere hield gelukkig geen zware blessure over aan de tackle, maar hij moest wel na 60 minuten vervangen worden. De wedstrijd eindigde op 2-2, waardoor Gent doorging naar de 1/8e finales. 

  Bekijk hieronder nog eens de erge overtreding van Alli:

  Video player inladen ...