Ga naar de inhoud

meest recent

      KVO kondigt akkoord met Lombaerts aan

       do 23 maart 2017 20:01
      Lombaerts keert binnenkort terug naar de Belgische velden.
      KV Oostende heeft een grote vis aan de haak geslagen voor volgend seizoen. De kustploeg heeft een akkoord bereikt met verdediger Nicolas Lombaerts. Pas morgen maakt de club meer details over de deal bekend.

      Al sinds vorige zomer wordt druk gespeculeerd over een terugkeer van Lombaerts naar de Belgische voetbalvelden. Anderlecht en Club Brugge werden genoemd als belangrijkste kandidaten om de 32-jarige verdediger te strikken, maar het is uiteindelijk KV Oostende dat Lombaerts weet binnen te hengelen.

      Op Twitter liet KVO donderdagavond weten een persoonlijk akkoord te hebben met Lombaerts. Meer informatie gaf de kustploeg niet. Die volgt allicht morgen op een persconferentie.

      Lombaerts speelde 10 seizoenen bij Zenit Sint-Petersburg, maar kwam daar dit seizoen niet vaak meer weg van de bank. Bij KVO moet hij volgend seizoen de nieuwe kapitein op het schip worden.

      Lombaerts heeft bakken ervaring. Hij won met Zenit de Europa League, werd vier keer Russisch kampioen en speelde 39 keer voor de Rode Duivels.

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.