• home
 • video
 • pas verschenen

  Wenger: "Ik heb een beslissing genomen over mijn toekomst bij Arsenal"

  Arsenal-coach Wenger ligt steeds meer onder vuur.

  Arsène Wenger ligt na de slechte prestaties van Arsenal de afgelopen weken steeds meer onder vuur. "Ik weet hoe mijn toekomst er uitziet. Ik zal weldra duidelijkheid scheppen", zei de Fransman na de match tegen West Brom.

  Arsenal ging vanmiddag voor de derde keer op rij buitenshuis de boot in. De supporters van de Londense club zijn verdeeld. Sommigen roepen steeds luider om het ontslag van de Fransman, anderen blijven hun trainer steunen. Tijdens de match tegen West Brom vlogen er zelfs vliegtuigbanners over het stadion, pro- en anti-Wenger.

  "Ik heb dat niet gezien. Ik kijk tijdens de wedstrijd alleen maar naar wat er op het veld gebeurt. Ik focus mij op mijn taak als trainer", zei hij na de wedstrijd.

  Heel veel vragen op de persconferentie gingen over de toekomst van Wenger bij Arsenal. "Maak jullie niet ongerust, ik weet al hoe mijn toekomst eruit ziet. En jullie zullen het ook weldra weten."

  "Of iemand anders al weet of ik bij Arsenal blijf? Ik weet het. Ik heb een beslissing genomen."

  "Ik vind niet dat mijn toekomst de grootste zorg van deze club is op dit moment. We zitten nu in een slechte periode, de slechtste in 20 jaar. Dat is veel belangrijker."