• home
 • video
 • pas verschenen

  Fellaini: "We willen met Manchester United de Champions League in"

  Fellaini zegt klaar te zijn voor de wedstrijd tegen Rostov.

  Marouane Fellaini bereidt zich met Manchester United voor op de terugmatch in de Europa League tegen Rostov. In de heenmatch werd het in Rusland 1-1. "Het vertrouwen is er", vertelde de Rode Duivel.

  "Alle spelers, stafleden en supporters willen volgend seizoen de Champions League in", aldus Fellaini. "Dat kan op twee manieren, maar elke wedstrijd is lastig."

  "We hebben in Europa tegen goeie ploegen gespeeld en in de Premier League is elk duel moeilijk. We moeten het match per match nemen."

  De winnaar van de Europa League is rechtstreeks geplaatst voor de Champions League. Voor Manchester United lijkt dit de snelste weg naar het kampioenenbal, want de club staat pas zesde in de Premier League. 

  De opeenvolging van wedstrijden is geen probleem voor Fellaini

  "We hebben al heel wat matchen en competities afgewerkt. We hebben veel gereisd, maar alle spelers zijn er klaar voor. We hebben goede fysio's en een goede technische staf. Dit is voetbal. We spelen om de drie dagen, maar ik en de spelers zijn klaar", zei Fellaini nog op de persbabbel.

  "In de heenmatch behaalden we ondanks de moeilijke omstandigheden een positief resultaat. Nu zal het helemaal anders zijn. We spelen op Old Trafford op een uitstekend veld en we hebben de supporters achter ons. Het vertrouwen is er", besloot Fellaini. 

  Mourinho zorgt voor sluiting van Rostov-stadion

  United-coach José Mourinho was niet te spreken over het veld van Rostov in de heenmatch. Hij noemde het veld een "akker". De Russische voetbalbond besloot dan maar om het stadion voorlopig te sluiten tot het probleem is opgelost.