• home
 • video
 • pas verschenen

  Preud'homme: "Izquierdo is 6 weken buiten strijd"

  Izquierdo is geveld met een blessure aan zijn adductoren.

  Club Brugge duikt met kopzorgen de play-offs in. Het verloor op de slotspeeldag zijn koppositie en moet het nog even doen zonder Gouden Schoen José Izquierdo. "Hij heeft een serieuze spierscheuring opgelopen", zegt trainer Michel Preud'homme.

  Club Brugge zal aan de play-offs moeten beginnen zonder José Izquierdo. De Colombiaan blesseerde zich eerder deze week op training aan zijn adductoren en is enkele weken out.

  "José kampt met een serieuze spierscheuring, dus dat betekent dat hij minstens zes weken buiten strijd is", zegt Michel Preud'homme. "We zullen dus andere oplossingen moeten zoeken, zoals vandaag in de tweede helft tegen STVV.”

  Club mist niet alleen Izquierdo, ook Anthony Limbombe ligt nog in de lappenmand. “Ik zal nog tot halfweg de play-offs geen beroep kunnen doen op Limbombe", plakt de trainer van Club er een termijn op. Limbombe sukkelt met pubalgie.