• home
 • video
 • pas verschenen

  Arsenal, Bayern en Napoli hebben disciplinair onderzoek aan hun been

  Napoli werd gisteren uitgeschakeld door Real Madrid.

  De disciplinaire commissie van de Europese Voetbalbond opent dossiers tegen Arsenal, Bayern München en Napoli omwille van incidenten tijdens hun wedstrijden in de 1/8e finales van de Champions League gisteren.

  Volgens de UEFA zouden supporters van Arsenal het veld betreden hebben. Fans van Bayern München zouden dan weer objecten op het veld gegooid hebben.

  Ook Napoli moet zich verantwoorden bij de UEFA. De fans van de Italiaanse club worden beschuldigd van het werpen van objecten, het gebruik van een laser en het afsteken van vuurwerk. Ook zou de toegang tot stadiontrappen geblokkeerd geweest zijn.

  Napoli verloor gisteren met 1-3 van Real Madrid, Bayern München trakteerde Arsenal op een 1-5-pandoering.