• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Oostende-speler Milic mist bekerfinale door sleutelbeenbreuk

  Milic kwam in de wedstrijd van gisteren tegen Lokeren ongelukkig ten val.

  KV Oostende heeft laten weten dat Antonio Milic gisteren in de wedstrijd tegen Lokeren een sleutelbeenbreuk opgelopen heeft. De Kroaat is zes weken out en mist zo de bekerfinale en het begin van de play-offs.

  "Antonio Milic kwam gisteren in de slotfase ongelukkig ten val op zijn schouder en werd meteen na de wedstrijd naar het ziekenhuis gebracht", meldt Oostende op zijn website. "Daar luidde het verdict dat hij een sleutelbeenbreuk opliep."

  De 22-jarige verdediger was een vaste waarde voor de kustploeg. Hij kwam al 27 keer in actie dit seizoen. Nu zal hij er niet bij zijn in de bekerfinale tegen Zulte Waregem op 18 maart en bij het begin van de play-offs op 31 maart.

  Bekijk hieronder de ongelukkige actie:

  Video player inladen ...