• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  Vechtersbaas Tchenkoua keert niet meer terug naar Sint-Truiden

  Fabien Tchenkoua had nog een contract van een jaar bij STVV.

  Fabien Tchenkoua is persona non grata bij STVV. De Fransman gooide zijn eigen ruiten in toen hij donderdag een vuistslag uitdeelde aan ploegmaat Yohan Boli.

  Fabien Tchenkoua en Yohan Boli, twee Fransen, waren afgelopen donderdag een hapje gaan eten in het clubrestaurant Cicindria. Bij het verlaten van de zaal deelde Tchenkoua een klap uit aan Boli, waarbij die laatste zijn neus brak.

  In onderling overleg hebben STVV en Tchenkoua besloten om het contract van de speler na dit seizoen te ontbinden. Dat komt er wellicht op neer dat de Fransman niet meer terugkeert naar Sint-Truiden. Tchenkoua revalideert in Frankrijk van zijn knieblessure.