• home
 • video
 • pas verschenen
 • win!
 • quiz & opvallend

  "STVV-speler Tchenkoua mept ploegmaat Boli een gebroken neus"

  De liefde tussen Boli (foto) en Tchenkoua was even zoek.

  STVV-aanvaller Yohan Boli heeft volgens Het Belang van Limburg een neusbreuk opgelopen. De krant weet dat Boli een klap kreeg van ploegmaat Fabien Tchenkoua.

  Volgens Het Belang van Limburg was de selectie van STVV vanmiddag gaan lunchen in een hotel in het centrum van Sint-Truiden. Na de maaltijd ontstond er aan de geparkeerde auto's plots een vechtpartij.

  De Kameroener Fabien Tchenkoua zou Boli getrakteerd hebben op een stevige vuistslag. De Franse spits werd met een ambulance afgevoerd naar het ziekenhuis. Daar werd naar verluidt een neusbreuk vastgesteld. Wellicht moet Boli daardoor de match tegen Eupen van komende zaterdag missen. STVV is al zeker van het behoud.