Ga naar de inhoud

meest recent

      Ploegmaat Fletcher: "Chadli groeit weer naar zijn topvorm"

       di 14 februari 2017 06:15
      Nacer Chadli scoorde tegen West Ham.
      Nacer Chadli lijkt stilaan weer boven water te komen bij West Bromwich Albion. Afgelopen weekend maakte hij een knappe goal tegen West Ham. "Die goal kan heel belangrijk zijn voor Nacer", denkt Darren Fletcher, de aanvoerder van West Bromwich Albion.

      Nacer Chadli speelde de pannen van het dak in het begin van het seizoen, maar een blessure remde de Rode Duivel af. "Langzaamaan groeit Nacer weer naar zijn topvorm toe", zegt Fletcher.

      "Hij is een fantastische speler, brengt kwaliteit aan de bal en hij was echt in bloedvorm, maar die blessure in november heeft hem helemaal teruggeslagen."

      Chadli moest knokken om weer in de basis te geraken. "Hij bleef zijn werk doen op het veld, maar nu heeft hij ook weer dat goeie gevoel op het veld met de bal aan de voet."

      "Zijn assist tegen Stoke en zijn mooie goal tegen West Ham zijn daar het bewijs van. Ik denk dat zijn goal van afgelopen weekend heel belangrijk kan zijn voor Nacer. Hij kan er vertrouwen uit putten."

      Bekijk de goal van Chadli tegen West Ham

      Hier staat ingevoegde content uit een social media netwerk dat cookies wil schrijven of uitlezen (𝕏). U heeft hiervoor geen toestemming gegeven.